Farmacii

Comandă Novo C Plus de la farmaciile partenere:

Poți găsi Novo C Plus  – Vitamina C lipozomală pe website-urile sau în cadrul magazinelor fizice ale farmaciilor partenere.

Disponibil pentru comenzi online și în locații fizice

Disponibil în locații fizice


Novo C Plus este un produs distribuit de ND MedHealth

ND Medhealth este o companie antreprenorială ce oferă soluții de sănătate pentru pacienții din România și căi de succes pentru produse farmaceutice, OTC, dispozitive medicale, suplimente alimentare și produse dermatocosmetice, pe teritoriul României.

ND Medhealth construiește și consolidează branduri de sănătate cu ajutorul unei echipe cu experiență în domeniul farmaceutic și dermatocosmetic.

  • Adresa: Strada Dimitrie Pompeiu 9-9A, Clădirea Iride Business Park, Sector 2, C.P. 020335, București, România,
  • Telefon: +40 21 233 9571
  • E-mail: info@ndmedhealth.ro

Novo C Plus este un produs fabricat de Penta Pharma

Penta Pharma Trade and Services Ltd este o companie maghiară de marketing farmaceutic, înființată de persoane private maghiare în 1989 pentru a pune la dispoziția publicului ungar produse de nișă deja existente pe piață în țările din Europa de Vest. Scopul companiei este de a dezvolta produse care ajută la menținerea sănătății.

Penta Pharma face tot posibilul să aplice inovații tehnologice, substanțe active noi și rezultatele cercetărilor medicale pentru a furniza soluții pentru o gamă largă de cerințe ale consumatorilor.